Produse si echipamente profesionale de darts


darts Unicorn are in Romania ca distribuitor firma Tat Biliard. Producatoare de articole de biliard si importatoare a unor marci vestite din domeniul jocurilor, Tat Biliard beneficiaza de o relatie speciala cu Unicorn, relatie care ii permite sa vanda cu preturi incredibil de mici toata gama de produse ale celebrului producator. Pentru a realiza amploarea firmei care il sponsorizeaza inclusiv pe Phil Taylor cititi articolul dedicat Unicorn. In cazul in care sagetile unor jucatori ce evolueaza la Lakeside sau Alexandra Palace va atrag, puteti apela cu incredere la Tat Biliard. Chiar daca unele modele nu sunt pe stoc, in cel mai scurt timp si la cel mai mic pret, vor ajunge in posesia dumneavoastra apeland la Tat Biliard. Poate v-au atras atentia sagetile si tehnica unuia dintre campionii mondiali din echipa UNICORN: Phil Taylor, John Part, John Lowe, Bob Anderson, Raymond van Barneveld si Anastasia Dobromyslova sau unul dintre urmatorii jucatori de top, la nivel mondial, sponsorizati de UNICORN: Peter Manley, Kevin Painter, Adrian Lewis, James Wade, Andy Hamilton, Terry Jenkins, Wez Newton, Mick McGowan, Barrie Bates, Colin Osborne, Kirk Shepherd, Kimberley Lewis, Jamie Kelling, Sean White, Keegan Brown, Aaron Monk, Barry Jouannet, Andy Krockel, Irina Armstrong, Laura Tye, Robbie Green, Michael Rosenauer, Tomonori Takeda, Wynand Havenga, Tricia Wright, Ricky Williams, Gary Mawson, Joe Cullen, Paul Nicholson sau Barry Twomlow. In acest caz Tat Biliard va pune la dispozitie echipamentul lor original la cele mai mici preturi. Intra in site-ul Tat Biliard apasand aici sau pe sigla firmei de mai sus!

La campionatul mondial de darts de la Lakeside se joaca pe board-urile "WINMAU BLADE 3". Importatorul pentru Romania al produselor Winmau este darts firma Novoparts din Targu Mures. Preturile lor sunt foarte mici deoarece cumpara cantitati mari de la producator fiind unic importator Winmau si pentru Ungaria. Puteti gasi accesand link-ul acesta.

In cazul in care sunteti la inceput va asteptam in fiecare zi de luni dupa 19:00 la clubul de darts Marty's unde veti fi indrumati de catre jucatori cu experienta pentru a alege echipamentele ce vi se potrivesc cel mai bine.
Puteti proba sageti si accesorii pentru a face alegerea potrivita staturii si constitutiei dumneavoastra.
Pentru o localizare exacta apasati aici si cautati semnul urmator pe hartaPentru orice informatii trimiteti e-mail la adresa georgepeicea@yahoo.com cu titlul "informatii DARTS".

darts
Academia de darts.
Cum se obtine o aruncare corecta.
Bazele jocului de darts in sase pasi.
Antrenarea psihicului pentru competitiile de darts.
Cum ne antrenam.
Citeste toate articolele academiei de darts.
tat biliard - dealer exclusiv unicorn
darts
Jucatori de darts.
Autobiografie Daniel Racoveanu.
Daniel Racoveanu vs. Ion Oncescu - povestea unei confruntari.
Citeste toate articolele sectiunii.
darts
Unde jucam darts?
Aici puteti juca darts.
darts