frdarts.ro
Cel mai bun site de darts din Romania.


Site
Infiintat de George Peicea (fondator si presedinte onorific al Federatiei de Darts din Romania), frdarts.ro este cel mai bun site de darts din Romania si ofera o imagine completa asupra jocului de darts: stiri din lumea darts-ului, sfaturi, metode de antrenament, prezentarea jucatorilor si prezentarea locurilor unde se poate juca darts.

Asociatie sportiva
Mai mult decat un site, frdarts.ro este o asociatie sportiva care functioneaza legal sub numele de Asociatia Sportiva Soleil.

LNDE
Sub eticheta frdarts.ro se desfasoara Liga Nationala de Darts pe Echipe (LNDE).
LNDE aduna la start 18 echipe (120 de oameni), iar etapele LNDE se desfasoara in 14 localuri. In acest moment LNDE se afla deja la a treia editie.

Obiective
Mai mult darts.

Incepand din 2010 cand a fost recunoscut ca ramura sportiva, darts-ul a luat amploare in Romania si a inceput sa se joace intr-un mediu mult mai organizat. Unul dintre obiectivele frdarts.ro este ridicarea nivelului competitional prin organizarea de concursuri (nationale si internationale) care sa ii motiveze pe jucatorii profesionisti.

In afara practicarii darts-ului la concursuri mai exista si varianta socializarii in pub-uri, cluburi si restaurante. Prin mediatizarea darts-ului si facilitarea accesului la informatii din lumea darts-ului dorim sa adaugam darts-ul pe lista de hobby-uri a cat mai multor persoane.darts
Academia de darts.
Cum se obtine o aruncare corecta.
Bazele jocului de darts in sase pasi.
Antrenarea psihicului pentru competitiile de darts.
Cum ne antrenam.
Citeste toate articolele academiei de darts.
tat biliard - dealer exclusiv unicorn
darts
Jucatori de darts.
Autobiografie Daniel Racoveanu.
Daniel Racoveanu vs. Ion Oncescu - povestea unei confruntari.
Citeste toate articolele sectiunii.
darts
Unde jucam darts?
Aici puteti juca darts.
darts