Primeste gratis 50 dolari pentru a juca poker.


Primeste gratis 50 USD

Eu am inceput sa joc Holdem pe bani reali dupa ce am primit gratuit acest capital de start. Tinand cont ca majoritatea jucatorilor de darts au gambling-ul in sange vreau sa ajut cu experienta mea personala in acest domeniu.
Sunt 3 factori care deseori îi detemina pe oamenii interesati de poker sa nu joace poker pe bani reali online:
 • Se îndoiesc de propriile abilitati.
 • Nu au încredere în platformele de poker, cu care nu sunt familiari.
 • O bariera generala care exista când vine vorba de transferuri online de bani.
Platforma aceasta urmareste sa elimine toti acesti trei factori prin urmatoarele parghii:
 • Strategia începatorului si testul îti cladesc încrederea în abilitatile tale.
 • Nu trebuie sa faci vreun depozit pentru a începe si daca esti un jucator ambitios, niciodata nu vei fi nevoit sa faci o depunere.
Pe scurt ceea ce trebuie sa faceti pentru a incepe sa jucati pe bani reali este sa descarcati site-ul care "face cinste" apoi sa rezolvati un test si sa primiti banii.
Din experienta proprie am constatat ca nu e suficient intotdeauna si am sa va destainui cele cateva capcane care se ivesc in cursul acestui proces.
Cand am primit eu banii totul a decurs normal pentru ca am fost onest si am respectat cerintele. Pe scurt iata pasii urmati pentru a intra in posesia capitalului de start gratuit:
 1. am descarcat site-ul,
 2. am completat nickname-ul celui care mi-a recomandat site-ul,
 3. mi-am ales strategia din care urma sa dau testul,
 4. am citit articolele, le-am printat si recitit,
 5. dupa 5 zile de 'studiu' am trecut la test si l-am rezolvat din prima,
 6. m-am inscris pe o platform de poker completand codul de bonus,
 7. am trimis copie dupa CI si o poza cu fata plus CI.
 8. Din acest moment in maximum 2 zile lucratoare mi-au venit banii.
Nu este necesar sa cititi 5 zile. Chiar si cateva ore pot fi de ajuns. Trebuie doar sa fiti convinsi ca stapaniti ceea ce ati studiat.
O sa va povestesc despre amanuntele de mai sus urmand aceeasi numerotatie.
 1. Pentru download o sa gasiti mai jos butonul care va trimite in miezul povestii.
 2. Completarea nickname-ului celui care v-a recomandat. In cazul vostru veti completa peicea. Cei care urmeaza acest pas vor aparea in pagina mea de invitati. Pentru acestia voi trimite prin e-mail articole si link-uri utile despre poker in limba romana si engleza.
 3. Ca strategie de joc eu mi-am ales BSS adica Big Stack Strategy pentru Holdem. Am ales asta si am invatat despre ea dar acum joc altceva. BSS si SSS (Short Stack Strategy) sunt strategii pentru mesele de cash. Puteti invata si da testul din orice strategie iar ulterior puteti juca orice doriti si nu e o obligatie sa practicati jocul pentru care ati dat testul.
 4. Faza de invatare nu poate fi sarita si pentru a ma face cat mai bine inteles o sa va povestesc cum a mers acest proces in cazul lui Daniel Racoveanu. I-am trimis link-ul, a descarcat si apoi a vrut sa se apuce direct de test pentru ca era cu un profesionist langa el. In 20 minute era cu testul rezolvat. A trimis pozele si in timp ce astepta banii a primit telefon de la departamentul de securitate al site-ului care i-a pus diverse intrebari asemanatoare cu cele din test. Si-au dat seama ca nu invatase teoria si nu i-au dat banii. Nu ne gandisem la asta. M-am intrebat de ce ii interesa asa de tare sa citesti si sa inveti teoria aia. Raspunsul este ca site-ul traieste din comisioane pe care le ia de la platformele de poker. Comisioanele nu sunt la numarul de jucatori adusi ci sunt niste mici procente din 'rake-ul' strans de la jucatorii recomandati. Asadar ineresul lor este sa dea bani celor care au sanse sa progreseze si sa joace cat mai mult la mize din ce in ce mai mari. Mai mult decat atat pentru o incurajare ulterioara a noastra a celor care am primit cei 50 de dolari de start se acorda lunar premii totale de 100000 (unasutamii) USD celor mai ferventi 250 de jucatori din luna respectiva.
 5. In cazul in care ati invatat acele cateva pagini foarte importante testul este o simpla formalitate. Va recomand sa aveti langa voi tabelul mainilor de start pentru a fi siguri de reusita.
 6. Descarcati platforma pe care urmeaza sa primiti banii urmand pasii din pagina PokerStrategy . Foarte important este sa completati codul pentru bonus.
 7. Faceti o poza cartii de identitate si una in care sa se vada clar atat fata voastra cat si cartea de identitate din care sa se poata citi datele.
 8. Asta a fost ultimul pas necesar pentru a primi banii in 48 de ore.

Dupa o experienta de trei luni de cand am postat ceea ce scrie mai sus pot sa adaug urmatoarele:
Majoritatea (90%) celor care au accesat acest 'ajutor gratuit' au crezut ca e suficient sa apesi pe butoane si iti curg banii in buzunare, probabil ca se asteptau sa se si inmulteasca singuri (banii nu ei). Intre timp eu am reusit sa fac prima retragere si sa raman cu un bankroll superior capitalului de start initial primit gratuit. "Pica para malaiata in gura lui natafleata" nu functioneaza nici in aceasta situatie. Pentru cine nu e in stare sa citeasca zece pagini, efortul de a apasa pe butonul de mai jos este inutil. Nu veti primi banii daca nu va insusiti un minim necesar de cunostinte cu care sa porniti pe un drum ce va poate face milionari. Mi se pare penibil ca eu la 48 de ani si dupa aproximativ o cisterna de bere bauta in acest timp sa am capacitatea de a studia articolele respective si sa ajung in cateva luni sa retrag mai mult decat ceea ce am primit (fara a-mi periclita bankroll-ul) in timp ce altii care invata in sesiune cate o juma' de biblioteca sa nu reuseasca. Daca ar fi de primit 50$ de la guvern ca imprumut nerambursabil s-ar forma niste cozi interminabile. Altii se calca in picioare pentru a primi gratis o portie de sarmale de la diversi politicieni. Ne vaitam ca nu ni se ofera sansele pe care 'le meritam'. Si daca ni s-ar oferi zilnic n-am face altceva decat sa le dam cu piciorul si sa ne vaitam de ghinion sau de rea-vointa semenilor.

Descarca site-ul si fa astfel primii pasi spre capitalul de start gratuit apasand pe imaginea de mai jos.
poker online