darts

Interviu cu un campion - Daniel Racoveanu.

Campion la culturism, aruncarea greutatii si darts. Articolul reprezinta o autobiografie oferita, in exclusivitate, site-ului nostru inca inainte ca acesta sa castige si titlul national la darts. Lider constant al Campionatului FDR si posesor al celor mai bune medii obtinute de jucatorii romani in meciurile oficiale. Poate reprezenta un exemplu pentru jucatorii ce inca isi cauta drumul spre marea performanta. Sigur veti gasi ceva care sa va ajute in ascensiunea sportiva citind tot articolul despre Daniel.
darts

Daniel Racoveanu vs, Ion Oncescu

Initial ma gandisem ca nu am sa fac skandenberg pentru nimic, riscand sa ma ranesc. Stiam foarte bine cat de dureros este acest sport mai ales daca nu este practicat in mod constant. Vreo doua saptamani am mers la o sala in Pitesti unde se antreneaza niste baieti la skandenberg si am facut cateva probe in compania lor. Pustii nu erau foarte voluminosi ca masa musculara dar aveau articulatii foarte bune si antrenate special pentru acest sport. Am facut cu ei si m-am folosit numai de forta pentru a-i pune. Dupa aceea au urmat sase zile de chin pentru mine. Nu mai puteam sa joc darts cum trebuie si nici sa imi fac exercitiile la sala cu intensitatea obisnuita. Citeste tot articolul.
darts

George Peicea - articol GSP

A infiintat federatia de darts pe care a si condus-o in primii ei ani de existenta. Dupa aceasta a infiintat Liga Nationala de Darts pe Echipe mai cunoscuta ca Liga de Marti dupa ziua in care se desfasoara, saptamanal, etapele acesteia. In prima a fost numit ulterior presedinte de onoare iar in a doua este inca presedinte in functie. Activitatea desfasurata in cadrul competitiilor de beachvolleyball ca presedinte de club i-a adus deasemenea numeroase titluri de campion national si balcanic. Gazeta Sporturilor respectandu-si numele a publicat un articol cu George care poate fi citit accesand acest link.
Jucatori de darts
1Autobiografie Daniel Racoveanu.
2Daniel Racoveanu vs. Ion Oncescu.
3George Peicea
darts
Academia de darts.
Cum se obtine o aruncare corecta.
Bazele jocului de darts in sase pasi.
Antrenarea psihicului pentru competitiile de darts.
Cum ne antrenam.
Citeste toate articolele academiei de darts.
tat biliard - dealer exclusiv unicorn
darts
Jucatori de darts.
Autobiografie Daniel Racoveanu.
Daniel Racoveanu vs. Ion Oncescu - povestea unei confruntari.
Citeste toate articolele sectiunii.
darts
Unde jucam darts?
Aici puteti juca darts.
darts